About

Cheerted - Chhay Lin drawingIk ben een software developer en een entrepreneur uit Nederland die zijn BBA in International Management (Amsterdam) heeft behaald en een MA in Philosophy & Public Affairs (Dublin). Mijn ouders zijn van Cambodjaanse origine (Kampot), maar zijn door de burgeroorlog in de jaren 70 gevlucht naar Thailand waar ik uiteindelijk ben geboren in de vluchtelingenkamp, Khao I Dang. Men zou dus kunnen stellen dat ik de directe consequenties van een falend communistisch experiment in Cambodja heb ervaren. Hoewel ik niet de onmiddelijke getuige was van de Cambodjaanse oorlog, werd ik toch blootgesteld aan de worstelingen in het kamp en aan de traumatische effecten van de oorlog die Cambodjanen hebben verminkt.

In mijn vrije tijd, wanneer ik niet voetbal, lees of leer ik meer over computationele logica en software ontwikkeling, dans ik waarschijnlijk met ideeën en met de pen – schrijf ik artikelen over Filosofie, Economie en Politiek. Ik probeer mijn blogs zo vaak als mogelijk bij te werken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan creativiteit en zelf-ontplooiing. Ik streef ernaar om iemand te worden die de chaos van zijn passies heeft georganiseerd, die style heeft gegeven aan zijn karakter, en die creativiteit uitademt. Bewust van de terreur van het leven, een sensitief persoon die het leven omarmt zonder ressentiment.

De naam van de blog is “Pulchrum Est Paucorum Hominum“. Dit betekent “Schoonheid Is Maar Aan Weinigen Voorbehouden” en is aldus een ode aan degenen die bereid zijn om zichzelf mentaal te ontwikkelen en te overstijgen.

2 thoughts on “About”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: